+45 71 99 38 04

Sportsgulve til hold og cardiotræning

Alle vores rullegulve og puzzlegulve er produceret i Svejts ved kold presnings proces , det er langt mere miljøvenligt grundet mindre brug af energi.

Kold presningsprocessen gør at vores rullegulve er ekstrem elastiske og slidstærke. Rullegulv er en perfekt løsning til fitnesstræning, personlig træning, hold -og cardiotræning m.v. 

Rullegulv sort

Rullegulv fremstillet af 100% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Dette gulv har et “asfalt” look og er et økonomisk godt produkt.

Rullegulv “FIVE” 5% EPDM

Rullegulv fremstillet af 95% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Ved at påføre 5% EPDM granulat, får du en effekt der gør snavs mindre synligt. Samtidig får du en følelse af mere kvalitet og samlinger synes mindre.

Rullegulv “Classic” 20% EPDM

Rullegulv fremstillet af 80% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Her er der påført en stor del EPDM, snavs er næsten ikke synligt og samlinger næsten ikke synlige.

Puzzle måtter sort

Sports puzzlegulv er fremstillet af 100% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Dette gulv har et “asfalt” look og er et økonomisk godt produkt.

Puzzle måtter “FIVE” 5% EPDM

Sports puzzle gulv er fremstillet af 95% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Ved at påføre 5% EPDM granulat, får du en effekt der gør snavs mindre synligt. Samtidig får du en følelse af mere kvalitet og samlinger synes mindre.

Puzzle “Classic” 20% EPDM

Sports puzzle gulv er fremstillet af 80% genanvendt SBR . Da det kun er fremstillet af lastbildæk, får det en fin struktur. Her er der påført en stor del EPDM, snavs er næsten ikke synligt og samlinger næsten ikke synlige.

Kontakt os nu..