fbpx
Menu

Vores undergulve

Vores undergulve i gummi kan bruges under næsten alle slags gulv materialer.

Gummi eller korkgummiet giver en bedre isolering og lyd dæmpning. Vores undergulv kan bruges under parket, laminat, gulvtæppe, linoleum m.v. parquet, laminate, carpet, linoleum, tiles etc. 

 

Klik priser og specifikationer

Måtte – Elastisk komfort

Undergulv med rigtig god støjdæmpning, måtten bruges under alle typer af gulv som laminat, parket, linoleum, tæpper, fliser m.v. Det sikrer ikke kun lyddæmpning, men er også behagelig at gå på, godt for led og sener. 
Klik priser og specifikationer

Måtte – Elastisk hård

En speciel version af vores universal undergulv med god lydabsorbering.
Måtten har en højere densitet, men er stadig elastisk. En god løsning specielt til PU gulve lagt på balkoner, terrasse eller indkøbscentrer hvor der oftes er møbler, udstyr og andet med tungt punktbelastning
Klik priser og specifikationer

Måtte – Elastisk kork

Denne korkmåtte kan bruges under alle gulvtyper som parket, laminat, linolium, gulvtæppe eller sportsfliser, der giver en allround økologisk undergulv med god stødabsorberende egenskaber, den sikrer dig ikke kun et lydløst gulv, men er også enormt behageligt at gå på og skåner led og sener i dit daglige arbejde.
Klik priser og specifikationer

Måtte – Elastisk sport

Vores fleksible underlag er egnet til sportshaller og gymnastik. Til skoler og multi funktionelle haller hvor boldspil som fodbold, volleyball, håndbold, floorball spilles, får man en høj kvalitet and en stabil og sikker substruktur. Den høje overflade stabilitet sikrer dig ikke kun et robust gulv, men også en rigtig godt bounce for bolden.

Kontakt os nu..